Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De planeetvreter


Vorige Index
Index
Volgende

Rode reeks no. 339 (1e druk: 17 mei 2017)

Charging Over de inhoud van album 339 zijn nog geen details bekend. Zelfs de titel van het verhaal werd lang geheim gehouden. Pas in maart 2017 werd deze titel voor het eerst bekend gemaakt.

Het grootste nieuws dat bij deze uitgave gemeld kan worden is echter een verandering in de vormgeving.
Standaard Uitgeverij meldt hierover:
Alle grote helden trekken zich nu en dan wel eens terug om de batterijen op te laden. Voor Suske en Wiske hebben we dat ook gedaan. Vanaf midden mei [2017] brengt SU nieuwe avonturen in een aangepaste vorm. Zoals steeds, voor jong en oud en voor iedereen die van strips houdt.

Het einde van 'De Heldenmaker' Waar de verandering precies uit zal bestaan houdt de uitgeverij nog even geheim. Net als bij de gelijktijdig gelanceerde serie Classics het geval is zal de reguliere reeks voortaan in ieder geval ook op groter formaat worden uitgebracht.
Het voorgaande verhaal, De Heldenmaker, sluit af met een betovering van de striphelden. Wat het resultaat van die betovering is wordt niet getoond. Met een vraagteken in het slotplaatje wordt de lezer alvast nieuwsgierig gemaakt voor de veranderingen die in de vernieuwde verhalen te zien zullen zijn.


Verschijningsdatum 17 mei 2017
Prijs € 5,99
ISBN 9789002257803
Aantal pagina's 48