De zaak Krimson, deel 2

Lezers-recensies

De kronieken van Amoras

Deel 2: De zaak Krimson #2


Vorige Index
Index
Volgende

Wat vinden de lezers van dit verhaal?

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De kronieken van Amoras, deel 2: De zaak Krimson #2 verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 8,00

Reactie no. 3
NaamAMORAS/J.ROM Liefhebber
Leeftijd30
Cijfer8
RecensieEen sterk vervolg op het vorige deel, doet al reikhalzend uitkijken naar het vervolg. Weer een sterk en spannend verhaal, met een donker amoras-sfeertje. Mooi getekend door Charel Cambré. Een geweldig cliffhanger met een onverwachte plottwist. Dit verhaal verveelt geen moment en zit boordevol actie.
Datumzondag 18 maart 2018 19:29

Reactie no. 2
NaamHenmii
Leeftijd33
Cijfer6
RecensieTot nu toe valt De zaak Krimson enorm tegen. Het is veel meer een nogal saaie prequel op Amoras en gaat veel minder over de Jeugd van Lambik en Krimson. Eigenlijk is het gewoon een ordinaire cash-grab, liftend op de goeie naam van de Amoras reeks. Eindigt wel met een interesante cliff-hanger, maar dat is niet genoeg. Ik zal deel 3 kopen ter complementatie, maar daar blijft het waarschijnlijk bij. Een 6, voor de goede tekeningen. Meer kan ik er niet van maken.
Datumdinsdag 07 november 2017 12:01

Reactie no. 1
Naamtobias
Leeftijd34
Cijfer10
RecensieWeer een schitterend album.
Een goed lopend verhaal, geweldig tekenwerk (zoals het station in Parijs) en goede karakters. Wat me wel opviel in dit album is dat de rol van Suske en Wiske vrij klein is, maar het is ook niet echt 'hun' reeks. Ook is Jerom nog geen enkele keer ingezet als dommekracht, wat wel prettig is. In de gewone reeks maakt hij vaak te makkelijk een einde aan het verhaal.
En dan die laatse paar bladzijden! Ik zal geen spoilers geven, maar ik kan niet wachten tot deel 3
Datumzondag 15 oktober 2017 14:45