Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De Heldenmaker


De Heldenmaker Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De heldenmaker verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 7,88

Reactie no. 9
NaamCaspar
Leeftijd43
Cijfer8
RecensieBest leuk album vol geheimzinnigheid. Ben wel benieuwd naar wat er staat te veranderen, want dat kan ook helemaal verkeerd uitpakken (denk aan de naveltruitjesaffaire van 20 jaar geleden...)
Datumzaterdag 11 maart 2017 14:34

Reactie no. 8
NaamGawayn
Leeftijd16
Cijfer8
RecensieIk ben ZEER tevreden over dit album.
Als ik naar de laatste 20 albums kijk, steekt deze er in mijn ogen met kop en schouders boven uit.
Over het algemeen vind ik dat de laatste albums kinderachtiger en simpeler zijn geworden qua verhaal. (Wat natuurlijk niet wilt zeggen dat ik ze niet met plezier gelezen heb).
Maar van dit album heb ik toch duidelijk meer genoten;
De verhaallijn was nog steeds niet al te moeilijk maar er zaten een heleboel goede grappen in. Ook zaten er heel wat verwijzingen naar oude strips in verscholen en vooral dat vond ik net zo fijn.
Daarom verdient dit verhaal volgens mij zeker een 8/10.
(De 9's en 10en zijn enkel voor de echt goede oude albums (zoals Wattman, de schat van Beersel,...) want daar kunnen de nieuwe albums (tot nu toe) toch niet aan tippen voor mij.”
Datumzaterdag 04 maart 2017 22:38

Reactie no. 7
NaamHenmii
Leeftijd32
Cijfer7
RecensieEen erg bizar, maar wel een origineel en leuk verhaal. De blauwe pil is natuurlijk een verwijzing naar de Matrix, met tegenovergesteld effect! Maar wat gaat er nu met de serie gebeuren? Het einde wekt de suggestie dat er iets staat te veranderen...
Datumdonderdag 23 februari 2017 20:48

Reactie no. 6
NaamAlbert
Leeftijd36
Cijfer8
RecensieAls voorloper op wat ze benoemen als "een grote verandering van de stripreeks" sluit dit album er op het eind op aan. Terwijl ik dit album las had ik juist de indruk dat ze daar ook juist naar toe gingen. Toen bleek dat het om Jerom draaide vond ik dat een tegenvaller. Het verhaal had makkelijk kunnen aansluiten op de komende verandering. Maar nog steeds beter dan het vorige album dus 8!
Datumwoensdag 22 februari 2017 19:32

Reactie no. 5
NaamVincent de Groot
Leeftijd13
Cijfer9
RecensieIk vond het een leuk en mysterieus verhaal. Met veel leuke humor. De tekeningen vond ik ook mooi. Een echte aanrader.
Datumdonderdag 16 februari 2017 06:53

Reactie no. 4
NaamRobin
Leeftijd15
Cijfer10
RecensieWat een gaaf verhaal
Een album met een écht sterk verhaal
Een verhaal met een aantrekkelijke cover
Een verhaal met mooie tekeningen
En....voor het eerst sinds jaren...een album met een mysterieus, geheimzinnig einde!
Kortom een album wat alles in zich heeft voor een dikke 10!
Datumdonderdag 16 februari 2017 06:25

Reactie no. 3
NaamTom hassing
Leeftijd26
Cijfer8
RecensieGigantisch veel mysterie, niet teveel flauw grappen maar juist een paar goede grappen , redelijk goede tekeningen, een moraal dat erg mooi is. Elk karakter weer een goede rol, die allemaal samenhangen. En een einde die me heel erg boeit, maar ook heel nerveus maakt. Heel benieuwd wat er gaat komen vanaf nu.
Datumwoensdag 15 februari 2017 21:37

Reactie no. 2
NaamJooske Heijsteeg
Leeftijd39
Cijfer7
RecensieEen goed album. Het is als het ware het principe van een escape-room. De helden krijgen opdrachten van een onbekende man om zichzelf en Wiske te bevrijden binnen een bepaalde tijd. In een escape-room krijg je ook nadat je bent opgesloten allerlei opdrachten die je binnen een bepaalde tijd moet uitvoeren om zo te ontsnappen. Het album laat als het ware op een educatieve manier zien hoe dit werkt.
Datumwoensdag 15 februari 2017 20:31

Reactie no. 1
NaamDana
Leeftijd20
Cijfer6
RecensieIn tegendeel van de andere albums van tegenwoordig vond ik deze echt tegenvallen. Vanaf het begin trok het mij al niet helemaal aan en ik kon niet echt een geheel maken van het verhaal. Voor mij is het een magere 6 waard. Ookal was dit album wat minder zal ik ze met plezier blijven sparen en lezen.

Ik vond het zowel jammer als leuk dat dit verhaal een soort van cliffhanger heeft want het eindigde ipv met wiske met een vraagteken.

Datumdinsdag 14 februari 2017 15:46