Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Mami Wata


Mami Wata Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Mami Wata verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 8,20

Reactie no. 5
NaamSebastian Klement
Leeftijd36
Cijfer7
RecensieEen spannend verhaal moet ik toegeven.
Als de serie deze kwaliteit verhaal blijft geven kan in de borsten van Sidonia bijna Negeren.
Datumzaterdag 08 juli 2017 19:57

Reactie no. 4
NaamRobin
Leeftijd16
Cijfer8
RecensieGaaf album! Schitterende tekeningen! De veranderingen hebben echt goed gedaan want het oude begon een beetje te vervelen. Altijd maar dezelfde soort verhalen, op dezelfde manier verteld. Alleen verhalen zoals Game of Drones sprongen er uit. Ik hou van variatie, wisselende thema's, wisselende hoofdrolen. En dat zie je hier! De Planeetvreter en Mami Wata zijn echt zo verschillend. Op alle gronden.

Toch waren er wel 2 minpuntjes:
-De scene op de cover vind ik mooi, maar niet geslaagd. Waarom? 9 van de 10 keer wordt er een fragment gepakt "uit het album". Die andere 1 van de 10 keer is het gewoon een fragment zelf verzonnen in stijl van het album wat een korte samenvatting geeft. Bij Mami Wata had ik liever optie 1 gehad omdat dat je uitnodigd het album te lezen. Helaas is voor Mami Wata voor optie 2 gekozen. Dit fragment komt helemaal niet voor in het album terwijl dit album razend spannend is om te lezen. En als je bij een spannend verhaal een samenvatting geeft stapelt het allemaal op, wat het juist weer minder maakt.
-Het album heeft, zoals De Planeetvreter, een veel te lange inloop en een zeer afgeraffeld, kort, einde. Het mooie hiervan is weer dat het verhaal dan ook duidelijk is maar zoals ik bij De Planeetvreter zei: "gaan dan terug naar de 220 stroken", dan oogt het album ook gelijk dikker voor het leesvoer.

Over het algemeen is het een geweldig album in een geweldige reeks!

Datumzaterdag 08 juli 2017 12:42

Reactie no. 3
NaamDejan
Leeftijd44
Cijfer7
RecensieEen aardig avonturenverhaal dat eigenlijk tien pagina's langer nodig heeft om tot zijn recht te komen.

De tekeningen zijn overigens mooi!

Datumvrijdag 07 juli 2017 22:40

Reactie no. 2
NaamBas
Leeftijd29
Cijfer9
RecensieEcht een spannend album. Je blijft geboeid tot het einde. De nieuwe albums zijn echt weer heel sterk. Spannende verhalen en de nieuwe layout zorgen er voor mij voor dat de kwaliteit van de albums op alle fronten is gestegen !!!
Datumwoensdag 05 juli 2017 18:02

Reactie no. 1
Naamtom
Leeftijd37
Cijfer10
RecensieEr zullen voor- en tegenstanders zijn over de nieuwe look, maar mij bevalt die prima. Mami Wata is een spannend avonturenverhaal, en wat mij betreft mogen er in dit genre nog veel volgen. De tekeningen komen nu ook veel beter tot hun recht. Terwijl ik Game of Drones echt niet kon uitlezen en De Heldenmaker precies in sneltempo moest afgehaspeld worden, is dit na De Planeetvreter opnieuw een waardige Sus&Wis.
Datumdinsdag 04 juli 2017 13:57