Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Lambik Plastiek


Lambik Plastiek Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Lambik Plastiek verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 8,00

Reactie no. 4
NaamRobin
Leeftijd17
Cijfer9
RecensieIk vond het verhaal zeker niet slecht! Ik had in het begin erg veel twijfels. Een 'themanummer' van Suske en Wiske?
Nu ik hem gelezen heb vind ik het echt geen slecht album. Het begin is wat slapjes maar man, man, man! Wat een einde! Waar de vorige albums erg afgeraffeld waren, heeft dit album juist een mooie opbouw. Ook geweldig dat in het einde ook iedereen een mooie rol heeft binnen de finale!
Ik zat heel erg te twijfelen of ik het nu een 9 of een 10 moest geven maar besloot toch een 9 te geven vanwege het feit dat ze er ook weer geen gewoonte van moeten maken, van zo'n album in het teken van...
Datumdonderdag 14 maart 2019 23:28

Reactie no. 3
NaamAggie2
Leeftijd41
Cijfer10
RecensieDit verhaal sluit goed aan op de discussies over plasticsoep van deze tijd. Het illustreert goed de gevolgen van het vele plastic in de oceaan. De plasticmakers stellen als het ware de vervuilers voor die het plastic in de oceaan gooien en de plasticvreters zijn degenen die het willen opruimen, zoals The Ocean Cleanup van Boyan Slat. Het is goed dat er een extra dossier bij deze strip zit dat hier aandacht aan besteedt.
Datumdonderdag 14 maart 2019 14:53

Reactie no. 2
NaamS. Monrik
Leeftijd17
Cijfer4
RecensieJammer, zeer jammer dit. Dit leek eerder op propaganda tegen plastic dan een echt verhaal. Na ongeveer een decennia van Suske en Wiske gelezen te hebben is dit toch wel een treurig dieptepunt. Matige albums als de Bananenzangers waren tenminste nog grappig voor de kids, dit geeft me nauwelijks een gevoel van tevredenheid.
Datumwoensdag 13 maart 2019 19:02

Reactie no. 1
NaamQueerd van Konblasteringen
Leeftijd15
Cijfer9
RecensieEen erg goed verhaal met een hedendaagse moraal dat de jeugd iets zeer belangrijks leert: hergebruikt je plastic en gooi niet alles direct weg.
Je zou denken dat het verhaallijn hierdoor zou verzwakken, maar het is de scenaristen gelukt om dat te vermijden. Het verhaal heeft vaart, leuke humor en veel actie. Erg leuk dat de Lambikjes in het hoofd van Lambik hun herintreden maken.
Wel vind ik Polly erg agressief en haar standpunt slaan op het einde opeens om zonder haperingen. Ook wordt ze te ligt gestraft voor wat ze gedaan heeft.

Verder een uitstekend album, met prachtige tekeningen en een vlot verhaal.

Datumwoensdag 13 maart 2019 16:26