Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De wrede wensput


De wrede wensput Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De wrede wensput verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 9,25

Reactie no. 4
NaamRobin
Leeftijd18
Cijfer10
RecensieWat is dit verhaal geslaagd! Tekenwerk helemaal geweldig, verhaal zit goed in mekaar en houd de spanning tot de laatste bladzijde, zelfs tot het laatste plaatje, heel goed vast. Het album is zelfs een beetje aangrijpend en doet zijn titel goed na behoren. Een hele wrede wensput! Dit zijn verhalen die ik graag lees!
Datumdonderdag 13 juni 2019 09:36

Reactie no. 3
NaamGrojio Bergongingen
Leeftijd15
Cijfer10
RecensieDe wrede wensput is een uitstekend Suske en Wiske album, met een goed uitgwerkt verhaal, erg mooie tekeningen en een sterk moraal. Hopelijk behouden de volgende albums deze hoge kwaliteit. Ga zo door!
Datumwoensdag 12 juni 2019 14:39

Reactie no. 2
NaamLeo
Leeftijd45
Cijfer9
RecensieTussen de vele (door de standaard uitgeverij aangewakkerd?) commercieel geweld, komt er toch nu een pareltje uit. Wat een fenomenaal album met een goede boodschap dat tot nadenken stemt, zonder dat dit er erg sterk opgelegd wordt. Ik was bij vorige albums erg kritisch op de voorkant, maar deze was ook echt mooi. Ik hoop dat S&W weer uit een dal klimt van de ADHD achtige strips. Ik denk wel dat de karakters zelf beter uitgewerkt moeten worden. Zo is Jerom nog als enorm onnozel en dom neergezet die achter Lambik aanloopt en is niet grappig en Lambik is wel beter maar kan nog beter uitgewerkt worden

Wel goed is dat Sidonia haar kuif eindelijk terug heeft! En weer vertrouwd is

Datumwoensdag 12 juni 2019 09:41

Reactie no. 1
NaamAriƫn
Leeftijd33
Cijfer8
RecensieHet is een goed getekend verhaal, en het zit tot op het eind vol met een spannend opbouwend verhaal. Steeds als je merkt dat Suske, Wiske en Lambik dichterbij de ontrafeling van het mysterie zijn, blijkt het toch mysterieuzer te zijn dan je dacht.

Een klein foutje: Halverwege het boek bezeert Lambik zich, en twee plaatjes verder is het verband weer blijvend verdwenen

Datumdinsdag 11 juni 2019 18:46