Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De zalige ziener


De zalige ziener Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De zalige ziener verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 8,12

Reactie no. 8
NaamSimon
Leeftijd26
Cijfer8
RecensieEen lekker onderhoudend album! Schitterende tekeningen, spannende plot en leuke woordgrapjes. De cover is ook volledig anders dan we gewoon zijn, maar dat maakt het net verfrissend. Doe zo verder!
Datummaandag 12 april 2021 13:02

Reactie no. 7
NaamLeendert
Leeftijd46
Cijfer8
RecensieIk vond dit weer een klassiek mooie Suske en Wiske. Leuk verhaal met een moraal, een reis en een mysterieuze legende.
Ik vond met name de achtergronden mooi getekend en met mooie kleuren werd gewerkt.
Lambik komt weer meer tot zijn recht, hoewel hij wel iets extremer kon zijn. Zoals dat hij het niet zou willen opgeven omdat ook zijn succes een rol zou zoeken en daarin op zou gaan. Juist omdat hij het probleem dat hij ook de slechte dingen zag van de mensen die hem over de toekomst vroegen, weg kon drukken.
Maar een goed album weer.
Datumzondag 11 april 2021 13:19

Reactie no. 6
NaamMark
Leeftijd52
Cijfer9
RecensiePeter en Luc zijn op dreef. Na het vorige meesterwerk (De fluitende olifant) leveren ze wederom een spannend avontuur van onze helden af dat zich moeiteloos laat vergelijken met de betere albums uit de reeks. Wederom een goede opbouw van spanning en ondanks de vele voorspellingen in het verhaal liet het verhaal zelf zich slechts een enkele keer voorspellen. Het enige minpuntje is dat Jerom eigenlijk onverwacht tot waakhond werd gebombardeerd, wat mijns inzien niet nodig was geweest. Maar verder: een top album!
Datumzaterdag 10 april 2021 21:37

Reactie no. 5
NaamAlexander
Leeftijd52
Cijfer9
RecensieNa de scheve Schot en de fluitende olifant wederom een prima Suske en Wiske!
De spanning, het mysterie, de gedoseerde en goedgevonden humor worden gepresenteerd in prachtige en aantrekkelijke tekeningen, kortom dit klopt helemaal!
De schitterende cover voorspelde al veel moois....
Datumzaterdag 10 april 2021 21:16

Reactie no. 4
NaamHenmii
Leeftijd36
Cijfer8
RecensieBeste album in tijden. Goed verhaal, mooi getekend en humoristisch.
Datumzaterdag 10 april 2021 16:54

Reactie no. 3
NaamMark
Leeftijd42
Cijfer8
RecensieWat een goed album; tot nu toe is 2021 een uitstekend Suske en Wiske jaar. Lambik in een rol die doet denken aan Lambik Baba en de Wilde Weldoener, maar toch echt anders en uniek. De karakters krijgen mooi passende ruimte. Het verhaal is evenwichtig. Wat me vooral opviel was het prettige tempo. Mooie tekeningen. Toppertje!
Datumzaterdag 10 april 2021 05:31

Reactie no. 2
NaamRobin
Leeftijd19
Cijfer8
RecensieWauw! Dit album was veel leuker dan mijn verwachtingen waren. Erg originele invalshoek voor een verhaal dat veel diepgang geeft en heeft. Leuke humor in het begin en een avontuurlijk einde. Waar andere verhalen in de voorbije paar jaar erg terughoudend waren qua echte avonturen (Het Lekkere Lab en Operatie Siggy als voorbeelden) steekt dit album er voor mij met kop en schouders bovenuit. Een van de leukste verhalen uit de vernieuwde reeks naar mijn mening!
Datumdonderdag 08 april 2021 17:54

Reactie no. 1
NaamPhilip Van den Heuvel
Leeftijd40
Cijfer7
RecensieIk raak de nieuwe stijl meer en meer gewoon.
Alleen Suske en Wiske zelf zijn iets te oud nu voor mij.
Waarom bleef jerom in zijn rol als hond?iets te kinderlijk verhaal...al is dit te negatief misschien.
Dat de albums te kort zijn is al langer een probleem vind ik...
Een pagina of 6 meer zou veel doen.....toch zeker met deze tekenwijze
Datumdonderdag 08 april 2021 14:01