Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Amoras

Deel 2: Jérusalem


Amoras, deel 2 Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Amoras, deel 2 verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 7,62

Reactie no. 8
NaamAMORAS/J.ROM Liefhebber
Leeftijd27
Cijfer8
RecensieEen goed vervolg. Jerusalem is nog steeds een mysterie, hopelijk wordt er in de volgende delen meer over bekend. Het blijft spannend, op naar deel 3.
Datumvrijdag 28 november 2014 11:07

Reactie no. 7
NaamHenmii
Leeftijd30
Cijfer8
RecensieSterk tweede deel van de serie. Lambik en Jerom zorgen weer voor de vrolijke noot. Ook lijkt het meer tekst te bevatten, en is het geweld wat terug-geschroefd (wat ik een goed idee vindt).
Datumdonderdag 10 juli 2014 00:11

Reactie no. 6
Naamnicole
Leeftijd45
Cijfer8
RecensieIk vind het een mooi verhaal, er zit actie in, Sidonia vond ik goed getekend, het blijft spannend, ik vond dit deel beter dan deel 1, ga zo door, ben nu alweer benieuwd naar deel 3
Datumzaterdag 07 december 2013 15:10

Reactie no. 5
NaamKrimson
Leeftijd13
Cijfer7
RecensieDe tekeningen in dit tweede deel van de Amoras serie genaamd Jerusalem zijn net zoals het eerste deel zeer geslaagd en pakken misschien nog wel beter uit dan in het eerste deel omdat dit album zich op zeer andere locaties afspeelt.
Natuurlijk zijn er ook vele minpunten, maar slecht is hij zeker niet.
Ben benieuwd hoe het met de andere vier delen gaat verlopen en of het nog goed spannend wordt gehouden in het vervolg genaamd Krimson.
Datumwoensdag 27 november 2013 18:33

Reactie no. 4
NaamKaj Peters
Leeftijd28
Cijfer6
RecensieSchitterende tekenstijl en een sfeervolle setting, maar de verhaallijn weet simpelweg niet te overtuigen. Ik had nergens het idee dat er een groter plan achter zit en het voelt aan als een wat kleurloos tussendoortje. Bij dit deel ontgaat het mij waarom Suske en Wiske erin zitten, want als je de verhaallijn koppelt aan willekeurig andere karakters dan zou het net zo goed tot zijn recht komen. De nadruk op Jérusalem geeft dat ook aan. Dit uitstapje is een welkome nieuwe richting, maar het voegt helaas net iets te weinig toe aan de bestaande franchise.
Datumzaterdag 16 november 2013 11:10

Reactie no. 3
NaamDnalor
Leeftijd14
Cijfer9
RecensieGeweldig album! Iets minder als de eerste maar dat is eigenlijk bijna altijd bij een deel2 bij deel 1 ben je heel verrast deel 2 denk je iets minder en deel 3 dan weer geweldig. Deel 2 vind ik een zeer goed album, de tekenstijl vind ik ook heel goed! Zeker kopen.
Datumvrijdag 08 november 2013 18:23

Reactie no. 2
NaamJan Maarten Zwaan
Leeftijd18
Cijfer8
RecensieBis, bis, bis! Wat een prachtig goed album! Alhoewel vele vragen onbeantwoord bleven, en er nieuwe vragen bijkwamen, eindelijk meer achtergrond over Jerusalem en Wiske. Suske vind ik in dit album een beetje irritant worden. Zo is zijn karakter niet. Gelukkig valt zijn humeur op het einde mee. Lambik valt in herhaling. Maar evengoed prachtig getekend en geschreven! Wie is die vrouw bij Sidonia? Waarom geeft Jerusalem zich bloot? Ik kan niet wachten op het volgende deel!
Datumvrijdag 08 november 2013 14:15

Reactie no. 1
NaamSander Dammann
Leeftijd20
Cijfer7
RecensieMooi album, prachtige tekeningen, maar het is helaas niet zo goed als deel 1. Deel 2 is wat mij betreft veel van hetzelfde en er gebeuren ook geen opvallende gebeurtenissen. Desondanks was het een leuk album, maar wel een beetje voorspelbaar. Ik hoop dat de makers, net zoals in deel 1, me weer van mijn stoel weten te blazen. Ik heb goede hoop.
Datumdinsdag 05 november 2013 16:21