Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De zilveren appels


De zilveren appels Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
 
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De zilveren appels verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 6,20

Reactie no. 5
NaamSander B.
Leeftijd14
Cijfer6
Recensieik vond het op zich geen slecht begin. een huifkar, oke. maar het ongeluk van jerom met auto's vind ik nogal overdreven. ook de dame die wiske steunde in haar hebzucht haalde het bloed onder mijn nagels vandaan. gelukkig is dit een reclame uitgave, anders was ik minder mild geweest.
Datummaandag 27 juni 2011 15:40

Reactie no. 4
NaamMark
Leeftijd37
Cijfer6
RecensieHet was een aantal jaren lang een populaire plek om een S&W verhaal te starten: een afgesloten omheind stuk bos, niet erg orgineel dus. Het verhaal speelt zich in een sprookjesachtige setting af met sprekende bomen, zwammen etc.

Dit is duidelijk een reclameverhaal voor een bank want de moraal van het verhaal 'Sparen is vergaren' ligt er aardig dik bovenop. De tekeningen zijn matig. Wat ik zeker niet geslaagd vind zijn de verkleurde gezichten van de figuren als ze boos, enthousiast of geschrokken zijn, iets wat ook in de reguliere albums begin jaren '80 is uitgeprobeerd.

Datumdinsdag 2 november 2010 20:04

Reactie no. 3
NaamVerstaen jan
Leeftijd25
Cijfer6
Recensiemiddelmatig.
het leuke eraan zijn de fantasiefiguren in het bos en enkele goeie grappen zoals de verklede Jerom. Wiskes onbesef van haar hebzucht vind ik wat vergaand en overdreven, maar dit staat in contrast met Suske waardoor de boodschap van het sparen misschien duidelijker overkomt. gewoon voldoende.
Datumzaterdag 8 december 2007 10:42

Reactie no. 2
Naamjippe van niel
Leeftijd10
Cijfer6
Recensieniet slecht maar ook niet super.
DatumTue Jun 28 16:53:58 2005

Reactie no. 1
NaamJan P.
Leeftijd31
Cijfer7
RecensieTja, wat moet ik hiervan zeggen... Het is een degelijk verhaal geworden, niet slecht maar ook weer niet super. Het nut van dat betoverde bos en die irritante vliegende paddestoel ontgaat me volledig. De vrienden leren een lesje over de voordelen van sparen maar daar is ook alles mee gezegd. De humor blijft ook een beetje achterwege, het is een beetje typerend voor de midden-jaren-80 Suske en Wiske strips. Wel zijn er enkele spannende momenten in de vorm van Wiske's eigenwijsheid, de 3 feeksen en de haai.
Dit alles rond ik af tot een 7.
DatumSun Apr 10 22:05:24 2005