Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Boemerang


Boemerang Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Boemerang verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 6,25
Reactie no. 4
NaamLeo
Leeftijd44
Cijfer4
RecensieIk zag de goede kritieken hier dus vol verwachting begon ik te lezen, maar dit is niet te vergelijken met het vorige gastalbum. Het album is een soort science fiction verhaal, achtervolgingen. Het scenario is mager. Toch een 4 vanwege de mooie tekeningen.
Datumzaterdag 01 december 2018 22:36

Reactie no. 3
NaamRobin
Leeftijd17
Cijfer5
RecensieIk vond het oprecht een mager album. Een album over de toekomst ligt sowieso bij mij zwaar op de maag. Er wordt zomaar gespeeld met problemen als millieu en aanslagen, en vaak wordt er in een strip als deze dit juist op negatieve manier onder aandacht gebracht. We leven door het millieu in armoede of moeten alles aan een 'heerser' geven. In dit geval is Theofiel die heerser. Een rol die ik niet bepaald bij hem vind passen. Savantas, die speelt pas een goede rol in dit verhaal. Eigenlijk hadden naar mijn mening Savantas en Theofiel hun rollen moeten omdraaien. Een leuke rol is ook weggelegd voor Sidonia. Maar de rol van Lambik vind ik, vooral op het einde, flauw en tegenvallen, die op zo'n voorspellende manier zijn vrienden verraad. Ook de #me2 grap vind ik zwaar overkomen.
Ik kan zo nog wel doorgaan, en misschien moet ik het album gewoon nog een keer of beter lezen. Maar dit is voor mij geen geslaagd album...
Datumwoensdag 28 november 2018 20:51

Reactie no. 2
Naamhenmii
Leeftijd34
Cijfer7
RecensieWeer een leuk hommage album. Mooi getekend. En met een geinige knipoog naar de zeer oude verhalen, aan het eind van het album. Het verhaal is wel een beetje cliche. Maar het album is toch de moeite waard.
Datumzaterdag 10 november 2018 18:01

Reactie no. 1
NaamPeter den Hinkel
Leeftijd15
Cijfer9
RecensieEen erg goed hommage album. Suske en Wiske worden in een donkere sfeer gezet, een wereld vol waanzin en machtsmisbruik. Ondanks dat de reguliere albums kleurrijk en vrolijk overkomen is dit duisterdere scenario ook een geschikt verhaal voor Suske en Wiske. Het verhaal zit goed in elkaar gestoken, wel had het album wat langer mogen zijn, want er zat soms iets te veel vaart in het verhaal waardoor het veel actie op net te weinig pagina's was. De tekenstijl van Steven Dupré was erg mooi en gedetailleerd.
Het verhaal bevat wel wat volwassenere thema's en is daarom wel meer iets voor de oudere lezer.
Een echte aanrader.
Datumwoensdag 07 november 2018 17:37