Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Cromimi


Cromimi Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Cromimi verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 9,25
Reactie no. 4
NaamHenmii
Leeftijd33
Cijfer7
RecensieErg leuk en fris album, met heel veel humor. Soms wel wat flauw en erg druk. Niet iedereen zal dit waarderen. Verhaal eindigt ook wat zwak, er is meer gekozen voor een komisch einde. Laat ik er aan toevoegen dat ik geen Elsje fan ben (Elsje is van dezelfde tekenaar en in dezelfde stijl) omdat deze strip erg flauw is en altijd gaat over de nieuwste hypes. Gelukkig bevat Cromimi ook een pak geslaagde grappen. Wel vreemd dat met deze nieuwe reeks er meteen teruggegrepen wordt op een eerder gebruikte tekenaar (sos kinderdorpen). Er zijn toch wel meer goede tekenaars te vinden?
Hoe dan ook, de moeite waard. En ik ben benieuwd wat ze volgend jaar brengen!
Datumdinsdag 12 december 2017 12:57

Reactie no. 3
NaamNoël
Leeftijd53
Cijfer10
RecensieLeuk verhaal, veel tekst, maar er zit vaart in het verhaal. Naar het eind toe wordt het verhaal wat zwakker. Leuke humor, in ieder geval leuker dan die van Peter van Gucht.

Gerben Valkema is een prima tekenaar van Suske en Wiske, dat had hij al bewezen met "De grandioze gitaar". Laat hem maar meer doen met Suske en Wiske!

Al met al vind ik het een zeer geslaagd eerste deel.

Datumvrijdag 08 december 2017 08:40


Reactie no. 2
NaamDejan
Leeftijd45
Cijfer10
RecensieGrappig, spannend, goed getekend etc. Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over dit album. Hoera, een tien dus !
Datumvrijdag 08 december 2017 02:27

Reactie no. 1
NaamRobin
Leeftijd16
Cijfer10
RecensieWat een heerlijk album! Er is zo goed nagedacht over het verhaal! Tot in de puntjes! Schitterend! Hukda aan Yann en Valkema
Datumdonderdag 07 december 2017 21:42