Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Juffertje Janboel


Juffertje Janboel Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Juffertje Janboel verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 7,50

Reactie no. 2
Naamleendert
Leeftijd44
Cijfer8
RecensieLeuk boek opnieuw uitgegeven als reclame uitgave bij Kruidvat in Belgiƫ. Het valt op dat deze (en de andere Kruidvat uitgaven), kort maar wel ontzettend leuk zijn met interessante thema's heel humoristisch uitgewerkt. Waarschijnlijk omdat er geen commerciƫle Standaarduitgeverijman zich met de inhoud bemoeide. Wat een sterk contrast met de huidige S&W serie

Dit boek brengt Wiske in problemen omdat ze alles laat rondslingeren. Het is actie en humor. Tekeningen zijn goed, kleur ook en het is een verademing om weer een echte S&W te lezen. Een dikke 8

Datumdinsdag 07 mei 2019 22:07

Reactie no. 1
NaamMark
Leeftijd39
Cijfer7
RecensieEen kortverhaal over Wiske die er op haar kamer een zooitje van maakt en tante Sidonia die er wat aan probeert te doen. Sidonia krijgt van onbekenden een kist welke ze gebruikt om alle niet-opgeruimde artikelen in te stoppen. Maar dan verdwijnen er meer spullen uit het huis maar blijkt de kist leeg te zijn. S&W volgen het spoor en Wiske krijgt een lesje van het Rotzooizwijn.

Een orgineel verhaal met verrassende plotwendingen. De tekeningen zijn ok maar wat me opvalt is dat de figuren in vrijwel alle plaatjes met hun hele lijf worden afgebeeld. Hierdoor komen de gezichten slecht tot hun recht en komt het geheel wat "priegelig" over.

Datumdinsdag 6 november 2012 18:54