Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De lepe luis


De lepe luis Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De lepe luis verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 4

Reactie no. 2
NaamErik Strijbos
Leeftijd21
Cijfer4
RecensieTekeningen:
Minimaal maar geen gekkigheden
Verhaal:
Minimaal maar okee. Soms een wat rare bijsmaak betreffende het gedrag van de hoofdfiguren.
DatumMon Nov 28 21:46:22 2005

Reactie no. 1
NaamAntoon van Ham
Leeftijd25
Cijfer4
RecensieEen strip van niks, want wat kun je nu laten zien in 16 stroken? Een verhaal is er dan eigenlijk ook niet, maar voor de ruimte die er is wordt nog geprobeerd er het beste van te maken. En dat is nog best aardig gelukt, want er zitten een paar gebeurtenissen in die elkaar snel moeten opvolgen om een verhaaltje te krijgen. Hierdoor was er gelukkig niet teveel ruimte voor flauwe grappen en dat komt de humor ten goede. De tekeningen zijn wel heel erg simpel: vaak geen achtergronden en weinig details. Tot slot nog één opmerking: Professor Barabas heeft een nieuwe snelgroeier waarmee nu voorwerpen ook verkleind kunnen worden, maar dat was eerder mogelijk in De koperen knullen.
Kort samengevat had het slechter gekund, maar de matige kwaliteit van de tekeningen en vooral het kleine aantal stroken met al zijn beperkingen zorgen ervoor dat ik niet meer geef dan een 4.
DatumSun Oct 30 18:53:57 2005