Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De tragische tante


De tragische tante Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De tragische tante verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 6,00

Reactie no. 2
NaamMark
Leeftijd41
Cijfer6
RecensieMatig kortverhaal hoe S&W tante Sidonia aan de man willen helpen en het blijkt dat Lambik toch de beste keus lijkt te zijn. Maar tijdens een hypnose experiment gaat er wat mis en ook Jerom werpt zich op als partner waarna een strijd tussen de twee kemphanen ontstaat. Een beetje flauw verhaal met met redelijke tekeningen en soms wat simpele achtergronden.
Datumvrijdag 05 december 2014 17:48

Reactie no. 1
NaamCaspar
Leeftijd40
Cijfer6
RecensieSidonia gaat daten en dit leidt tot allerlei verwikkelingen. Suske en Wiske denken na een bezoek aan een hypnotiseur de oplossing te hebben, maar het geheel ontspoort volledig. Ik vond het uitgangspunt wel aardig, maar de uitwerking is niet erg sterk en wordt ook een beetje flauw. Een duidelijk tussendoortje, maar voor een kortverhaal nog net een 6. Het grapje met Lambik en Jerom aan het einde zal niet iedereen kunnen waarderen, maar ik vond dit wel geslaagd.
Datumdinsdag 18 maart 2014 22:12