Suske en Wiske op het WWW

Slim bekeken

Schanulleke : Ik speel met getallen


Index

Ik speel met getallen In het eerste deel van de reeks Slim bekeken helpt Schanulleke kinderen bij het rekenen. De cd-rom, met de titel Ik speel met getallen is gericht op de allerkleinsten. De doelgroep wordt gevormd door kinderen van 3 tot 5 jaar. Het schijfje bevat denk- en doespelletjes waarmee kinderen leren om cijfers te herkennen, tellen en ordenen.

Schanulleke nodigt je uit in een magische speelkamer waar getallen tot leven komen. De kamer bevat 8 superleuke spelletjes die van rekenen jouw favoriete vak maken! Kleur de getallen op Schanullekes bedsprei of vang de juiste cijfers in de getallenregen. Help Schanulleke bij het verdelen van de lekkere snoepjes of maak een prachtige halssnoer. Je kunt ook verjaardagstaarten samenstellen, voorwerpen sorteren, mensen tellen in de trein en zelfs een leuke prent tevoorschijn toveren door cijfers te verbinden! Uren speel- en rekenplezier gegarandeerd!

De spelletjes kunnen op verschillende niveaus worden gespeeld en de scores worden bijgehouden in een rapport. Als beloning voor al het gereken krijgen de kleintjes een actiespel, een grappig versje en mooie kleurplaten aangeboden.

Deze cd-rom verscheen in juni 2004.


Ik speel met getallen kan nog besteld worden bij De Boekenwurm.

Schanulleke