Sidonia / Frank De Peuter


Omdat Jeroen Maes naast de Suske en Wiske theatershow ook nog in een andere voorstelling optreedt wordt hij in een aantal gevallen vervangen door een andere acteur. De "understudy" die de rol bij afwezigheid van Jeroen op zich neemt is Frank De Peuter.

Frank studeerde aan het Hoger Instituut voor Dans, danste vier jaarin de Free Art Dance Company en werkte o.a. met Bruce Taylor, Glenn Van Der Hoff, Ben Bergmans, e.a.
In 1990 was hij winnend laureaat op het internationaal jazzdansáconcours van Voiron (Frankrijk). Hij werkte voor de musicalafdeling van het KBVV, de Koninklijke Vlaamse Schouwburg Brussel, het Mechels Jeugdtheater, het Toneelgezelschap Ivonne Lex, het KJT-Antwerpen.áTevens maakt hij choreografieŰn voor popgroepen en dansgezelschappen, waaronder de inzending voor Eurosong 2004 van Natalia die op de 2deáplaats eindigde. Daarnaast doceert hij ook klassieke dans, jazzdans en tapdans aan verscheidene academies en dansscholen.

Frank was ook betrokken bij andere theaterprodukties van Suske en Wiske. Hij choreografeerde de Nederlandse tournee van de eerste musical, waarin hij ook al understudy was voor de rol van TanteáSidonia. En ook in De Spokenjagers was hij degene die de rol van de slanke tante overnam als Jeroen Maes niet beschikbaar was.
Net als bij de eerdere voorstellingen verzorgt Frank ook weer de choreografie voor De schimmige schurken.