Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Chronos en Chaos


Chronos en Chaos Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Chronos en Chaos verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 9,33

Reactie no. 3
NaamRobin
Leeftijd17
Cijfer10
RecensieOperatie Siggy was een absolute flop
Maar dit album...YES YES YES!! Dit is Suske en Wiske! Lekker weer een verhaal over de tijd waar veel tijdreizen aan te pas komt. Zeer goede details in het verhaal, en een einde wat dit keer niet zo afgeraffeld is. Het verhaal wordt soepel vertelt met de klassieke Lambik humor, typische Jerom-uitspraken en prachtige tekeningen! Het verhaal begint lekker...altijd wordt er in het begin een mooie zomerdag getafereerd. Dit keer worden we midden in het verhaal gegooid, en gaan we dan pas naar dat klassieke tafereeltje.
Wel denk ik dat er meer uit dat klassieke tafereeltje kan worden gehaald. De laatste albums vind ik het begin erg slap, zo rondom huize Sidonia.

Maar ohja...ook ik ben een van de vele fans die het kapsel van Sidonia liever ziet verdwijnen...

Maar nogmaals, dit album is het oprecht meer dan waard!!!

Datumdonderdag 06 december 2018 22:49

Reactie no. 2
NaamPeter den Hinkel
Leeftijd15
Cijfer9
RecensieErg goed album met een goed scenario. Er zit heel wat vaart in en de humor is leuk. Mooie tekeningen, al vind ik Lambiks neus en Lambik zelf soms lelijk getekend.
Ben benieuwd naar het volgende album.
Datumwoensdag 05 december 2018 18:49

Reactie no. 1
NaamSimon
Leeftijd24
Cijfer9
RecensieNa een belabberd vorig album (Operatie Siggy kon mij niet echt bekoren) is dit echt een verademing! Wat een tof album! Het verhaal wordt niet snel snel afgewerkt, maar er wordt echt tijd - hah - genomen om de situatie te schetsen én om tot een oplossing te komen.
De humor komt in dit album uitstekend tot zijn recht en er is - eindelijk - geen overdadig uitroeptekengebruik meer.
Het tekenwerk is opnieuw heel verzorgd en ook de achtergronden zijn puik uitgewerkt. Ik hoop dat de toon gezet is voor alweer een reeks verhalen die mij meerdere malen zullen bekoren.
Als ik nog één wens mag uitspreken, dan maar deze: geef Sidonia alstublieft haar iconische kuif terug. Ik vind haar huidige kapsel echt niet geslaagd.

Puik album! :)

Datumwoensdag 05 december 2018 13:27