Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De bevende berken


De bevende berken Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
 
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De bevende berken verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 6,44

Reactie no. 9
NaamMark
Leeftijd37
Cijfer7
RecensieEn daar is het omheinde afgesloten stuk bos weer om het S&W verhaal te beginnen. Net als in bij de Zilveren Appels compleet met sprekende dieren. Toch is het wel een aardig kortverhaal geworden al snap ik niet waarom Jerom aan het eind zo teleurgesteld is als hij Esmaralda niet tot bij Tuburik kan brengen, er is toch de volgende nacht weer een kans?

De tekeningen zijn redelijk goed met gedetailleerde achtergronden.

Datumwoensdag 3 november 2010 07:11

Reactie no. 8
NaamRobin
Leeftijd12
Cijfer6
RecensieNogal simpel allemaal, misschien wat té.. het einde is wat vlot afgeraffeld. Verder is het verhaal en de mannier van tekenen best oké en echt vervelend was hij ook weer niet.. dus toch nog een voldoende.
Datumdonderdag 7 mei 2009 14:44

Reactie no. 7
NaamFreek Smid
Leeftijd29
Cijfer7
RecensieHet verhaal zit goed in elkaar met mooie onderwerpen: onmogelijke geliefden die elkaar uiteindelijk toch vinden en een verwijzing naar de elfenkoning Oberon. De tekeningen laten echter te wensen over, ze zijn nogal houterig en dat maakt dat het verhaal niet echt leeft. Da's toch jammer want het verhaal is prachtig!
DatumSat Feb  3 10:26:17 2007

Reactie no. 6
NaamJan P.
Leeftijd32
Cijfer6
RecensieTypisch een doorsnee kortverhaal. Het lijkt in stijl erg veel op Het Verborgen Volk waarbij dit keer Jerom een hoofdrol speelt (wel een positief punt trouwens), maar het komt allemaal vrij routineus over. Meer dan een voldoende kan ik het dan ook niet geven.
DatumWed May 24 00:22:06 2006

Reactie no. 5
Naamde bevende berken
Leeftijd13
Cijfer9
Recensieik vind dit boek grappig het leest gemakkelijk . en die gekke wezentjes vind ik hielaries het einde is ook heel erg leuk . het is een verhaal die je in de eerste paar stroken niet veel boeit maar als je het verder leest raak er in vast daarom verdient dit boek volgens mij een 9 maar dat is mijn mening
DatumSat Mar 18 20:06:22 2006

Reactie no. 4
Naam nathan bergen
Leeftijd 12
Cijfer 3
Recensie een slecht album waar geen spanning inzit, wel een mooi einde
Datum Tue Oct 26 20:50:29 2004

Reactie no. 3
Naam Peter Hoekstra
Leeftijd 24
Cijfer 6
Recensie Het aloude bekende verhaal. Betoverd Bos, afgezet gebied en een verliefde jerom. Het verhaal is wel aardig maar de tekeningen schieten hier en daar te kort wat op de cover al zichtbaar is.
Datum Thu Sep 16 10:41:17 2004

Reactie no. 2
Naam Arjan van der Jagt
Leeftijd 15
Cijfer 7
Recensie Een wat rommelig verhaal, waar de boodschap niet erg goed bij mij overkomt!
Of zit er geen boodschap in dit verhaal? Of geen verhaallijn??
Verder is het om te lezen een leuk verhaal maar dat is natuurlijk persoonlijk.
De humor en tekeningen zorgen voor een zeven maar meer is het dan ook niet waard.(Of minder!)
Datum Mon Jun 9 15:40:30 2003

Reactie no. 1
Naam JeroenG
Leeftijd 27
Cijfer 7
Recensie De Bevende Berken is een aardig kortverhaal. Er zit genoeg humor en variatie. De tekeningen zijn okee, maar zien er soms een beetje raar uit. Het idee van een betoverd gebied achter een hek is op zich wel leuk, maar is vaker gebruikt in een kortverhaal (De Zilveren Appels / Het Verborgen Volk). Een onlogisch puntje vond ik in strook 119, waar Suske de klankentapper uit de hut meeneemt. Dit kan niet, want Jerom had die al bij zich. Maar dat doet verder weinig af aan het feit dat het verhaal wel lekker weg leest. Een 7.
Datum Wed Jun 4 01:18:55 2003