Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Pezige Peekah


Pezige Peekah Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
 
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Pezige Peekah verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 7,75

Reactie no. 4
NaamMark
Leeftijd37
Cijfer7
RecensieKortverhaal dat zich in het Wilde Westen afspeelt. De tekeningen zijn goed maar het verhaal boet qua spanning erg in vanaf het moment dat duidelijk wordt waarom S&W gevraagd zijn om in een Westernfilm mee te spelen.
Datumwoensdag 3 november 2010 19:20

Reactie no. 3
NaamKaj Peters
Leeftijd23
Cijfer7
RecensieSolide kortverhaal, die het vooral moet hebben van zijn flauwe grappen. Wat dat betreft slaagt het dan ook met vlag en wimpel, want het staat vol met geestige vondsten. Ik vond het wel een tikkeltje irritant dat er een zijlijn over de indianen bij moest komen, dat sloeg echt helemaal op niks.
Datumzaterdag 10 januari 2009 01:39

Reactie no. 2
NaamMruiter
Leeftijd30
Cijfer8
RecensieVoor een kort stripverhaal toch veel informatie over de geschiedenis van de Indianen, de leuke namen van de personages zijn ook een plus.
Datumvrijdag 2 mei 2008 19:52

Reactie no. 1
NaamJan P.
E-mailrocknrollishere2stay@hotmail.com
Leeftijd31
Cijfer9
RecensieEen geweldig verhaal van onze vrienden in het Wilde Westen. Het Wilde Westen heeft altijd wel een geslaagd verhaal opgeleverd en ook deze keer is het weer leuk. Via een originele list moeten ze nog weer eens ergens voor opdraaien (ik zou het verhaal weggeven als ik daarover teveel zou vertellen) en dat levert uiteraard weer veel komische, maar ook spannende situaties op. Zo is de combi Lambik/Jerom weer heerlijk op dreef en het geheel gaat ook nog eens redelijk diep omdat het de ondrukking van de Indianen belicht, dat de drijfveer is voor de nukkige houding van het titelfiguur. Ik vindt dit een leuk gegeven en vind het ook waardeloos waarom Sulamith Schiff niet kan. Maarja, laten we het even bij dit verhaal houden. Enig minpuntje vind ik dat Walk-Pen geval, het voegt heel weinig toe en kon beter achterwege gelaten worden. Daarom een 9.
DatumSun Apr 10 21:56:15 2005