Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De spottende spiegel


De spottende spiegel Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De spottende spiegel verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 7,00

Reactie no. 2
NaamLeo
Leeftijd44
Cijfer7
RecensieIk vond dit een van de betere kortere verhalen ook met humor..Het mooie van een kort verhaal is dat er geen ellenlange achtervolgingsscènes zitten waar de huidige schrijvers nogal eens een neiging toe hebben waardoor je een album zo uit hebt. Voor een kort verhaal uitstekend. Er is ook wel een goed moraal in hoewel die misschien iets beter nog uitgewerkt had kunnen worden. Bijvoorbeeld dat schoonheid niet alleen in het uiterlijk zit..Toch vind ik het wel knap dat er zoveel Troskompas verhalen zijn geschreven, maar misschien is dat ook makkelijker dan lange maar niet lang genoeg verhalen te schrijven
Datumvrijdag 01 juni 2018 23:42

Reactie no. 1
NaamMark
Leeftijd39
Cijfer7
RecensieTijdens een reunie beledigt Lambik oud-klasgenoot Modest. Deze heeft al een minderwaardigheidscomplex en besluit om met een betoverde spiegel wraak op Lambik te nemen. Lambik wordt depressief en S&W gaan op zoek naar de oorzaak, waarbij Wiske ook het slachtoffer van de spiegel wordt en tante Sidonia zelfs sneuvelt.

Aardig kortverhaal met redelijk simpele tekeningen.

Datumdinsdag 6 november 2012 19:42