Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De tollende toverkol


De tollende toverkol Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De tollende toverkol verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 8,00

Reactie no. 3
NaamRobin
Leeftijd16
Cijfer7
RecensieEen goed geslaagd album, alleen de tekenstijl bevalt me wel maar tegelijkertijd ook niet. Het verhaal zou mooier zijn geweest als Lambik en Jerom Suske en Wiske achterna gaan en zelf ook een avontuurtje beleven waardoor je toch de interesse meer bereikt. Achja het is een goed album!
Datumzondag 06 augustus 2017 12:21

Reactie no. 2
Naamerik winkelman
Leeftijd44
Cijfer9
RecensieWauw. Een Suske en Wiske met HUMOR!!! √Čn dan ook nog eens met een tof verhaal! Gezien de hoge Gilles de Geus-achtige 'meligheid' denk ik dat Hanco Kolk ook aan het verhaal heeft meegeschreven. Het huidige team van S&W mag best wel eens de krachten bundelen met het team van "De Tollende Toverkol"!
Datumvrijdag 07 oktober 2016 08:32

Reactie no. 1
NaamCaspar
Leeftijd43
Cijfer8
RecensieLeuk verhaal waarbij ik zowaar benieuwd was hoe het af zou lopen. Leuke tekeningen van Hanco Kolk ook. De verwijzingen naar eerdere avonturen en het eindplaatje zijn ook aardig gevonden (soms wordt er wel iets te lang op doorgegaan). Qua scenario minder uitgewerkt dan bij de rode reeks kan, omdat het nu eenmaal korter moet, maar zeker een geslaagd album in de SOS-reeks.
Datumvrijdag 16 september 2016 19:02