Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

33e Fandag van de Fameuze Fanclub


Op zondag 14 april 2020 organiseert de Fameuze Fanclub haar 33e fandag.

33e Fanclubdag Liefhebbers en verzamelaars van Suske en Wiske kunnen op 29 maart 2020 weer in in Zaal MeetingDistrict te Nieuwegein terecht voor de Fandag van de Fameuze Fanclub die dan voor de 33e keer wordt gehouden.

In het jaar dat Suske en Wiske hun 75-jarig jubileum vieren wordt dit een feestelijke editie waarop onder meer het nieuwe Suske en Wiske-album van Paul Geerts, De preutse prinses, zal worden gepresenteerd.
De peetvader van Suske en Wiske en zijn assistent Eric De Rop zijn beiden ook aanwezig om dit hommage album te signeren.

Uiteraard zijn ook de huidige makers van Suske en Wiske, Luc Morjeau, Peter Van Gucht en Christian Verhaeghe, weer present.

Leden van de Fameuze Fanclub kunnen op de Fandag het nieuwe ledenbeeldje ophalen. In het jubileumjaar van Suske en Wiske is gekozen voor een beeldje van de jonge Willy Vandersteen, zoals hij voorkomt in het album De 7 schaken.

Bovendien brengt De Fameuze Fanclub op deze dag een uniek Parastone-beeld uit van Willy Vandersteen aan zijn tekentafel met Suske en Wiske die goedkeurend toekijken.


Plaats: Meeting District, Blokhoeve 2a, 3438 LC Nieuwegein
Datum: 29 maart 2020
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Prijs: Leden: € 5 (op vertoon van ledenpas) ; Niet leden: € 8,50 ; Kinderen tot 8 jaar: Gratis
Website: De Fameuze Fanclub


Ledenbeeldje 2020