Suske en Wiske op het WWW - De Texas Rakkers

Making-of De Texasrakkers


Bericht: 29 september 2008.

Vorig bericht Index
Index
Volgend bericht

Animatiemodel van Wiske In september 2008 zijn de websites voor de filmversie van De Texasrakkers op zwart gezet. De verschillende edities van de site vertonen alleen nog de melding Coming Soon!.
Hoewel er op de officiële homepages van de film voorlopig niet veel te zien valt is er wel informatie en beeldmateriaal aanwezig op de website van één van de productie-bedrijven.

CoToon laat een aantal screenshots uit de film zien en geeft ook een kijkje achter de schermen in de vorm van een Making-of. In twee talen (Frans en Engels) wordt, in kort bestek, stap voor stap uit de doeken gedaan hoe deze animatiefilm tot stand komt.

Opvallend detail op de Engelstalige pagina's van CoToon is dat voor de hoofdfiguren de namen Luke and Lucie worden gebruikt. In eerder berichten over de film werd altijd de benaming Spike and Suzy aangehouden voor de Engelse versie van de film. Ook op de pagina's van de andere producenten wordt die titel, bekend van de serie in Engeland uitgegeven albums, nog gehanteerd.Compositie van een filmbeeld
Het resultaat van de compositie