Bruno Van Heystraeten


Bruno regisseerde de toneelstukken Sacco & Vanzetti, La Celestina, Pan, Zap Papa, De Canadese Muur, De Vos Reinaert, Cemetary Club, L’orchestre de dames, Un petit chapeau de paille d’Italie, De Gidsen … Hij was Deputy Stagemanager voor de musical Kuifje te Antwerpen en Charleroi en regisseerde The Kids Awards voor Ketnet. Bruno regisseerde meerdere afleveringen van de eerste reeks van BOOH! voor VTM.

Hij assisteerde Frank Van Laecke voor de opera’s Don Pasquale, La Traviata en Tosca en voor de musicals Dracula, Rembrandt en Daens. Samen regisseerden ze de operette In ‘t Witte Paard. Bruno regisseerde de musicals Annie, Chaplin, I do! I do! en Nonsens en het toneelstuk AMADEUS met Herbert Flack als Salieri. In september 2006 ging de off-broadway show I love you, you’re perfect, now change in première in zijn regie in Theater Arte te Brussel. Hij won de Vlaamse Prijs voor aanstormend talent 2006 voor zijn verdienste in het theaterseizoen 2005-2006 als auteur, regisseur en acteur.

Op 22 september 2007 ging in Nederland het totaalspektakel La Dia in wereldpremière in zijn regie. De Nederlandse pers reageerde unaniem positief op dit totaalspektakel. Twee weken later was Jesus Christ Superstar aan de beurt in Aalst. Na Moeders! regisseerde Bruno nog Cyrano De Bergerac (met o.a. Herbert Flack, Sandrine André, Wim Danckaert,…)

In seizoen 2008-2009 regisseert hij de nieuwe musical De Circusbaron, de komedie Stilte a.u.b., het toneelstuk Casanova, de musicals The Bakers Wife en The Sound of Music en de schoolproductie KNAL.