Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 60


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 18 december 2002

Versus, no. 60 De zestigste aflevering van het Fanclub-tijdschrift krijgt een speciaal tintje doordat op de middenpagina's een fotostrip in kleur is afgedrukt. De strip is in het blad opgenomen als illustratie bij een artikel van Klaas Rigterink over de poppenspelserie uit de jaren '70 van de vorige eeuw. Op de twee, oorspronkelijk in het Vlaamse weekblad Story verschenen, pagina's "interviewt" Lambik Wies Andersen, de maker van de reeks.
In volgende nummers van Versus zal nog meer informatie over het tv-poppenspel worden gepubliceerd.

Naast het hierboven genoemde artikel is Klaas Rigterink ook verantwoordelijk voor de eerste aflevering van een reeks artikelen over liedjes die worden gezongen in de Suske en Wiske-verhalen.
Paul Geerts en Marc Verhaegen hebben beiden weer een column geleverd. Laatstgenoemde zorgt dit keer voor een getekende bijdrage waarin naast de bekende hoofdfiguren van de Suske en Wiske-verhalen ook Odfella aanwezig is.

Veel aandacht is er ook voor de ledendag die in november 2002(!) in Udenhout werd gehouden. Tijdens deze dag kreeg Paul Geerts te horen dat hij benoemd was tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste artikelen die in dit nummer zijn opgenomen: