Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

De kwakkelende kwakzalver


De kwakkelende kwakzalver Wat vinden de lezers van dit verhaal?
Index
Index
Verhaal
Formulier

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over De kwakkelende kwakzalver verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 7,33

Reactie no. 3
NaamMark
Leeftijd50
Cijfer8
RecensieEem goed verhaal, waarin op speelse manier (en goed ingepakt) actuele problemen worden aangestipt. De gehaastheid van de maatschappij en het marktconform denken is terug te lezen in de snelle productie van de films, en heel subtiel wordt ook de verdeel en-heers mentaliteit van Amerika, dat gebaat is bij een verdeeld Europa als onderwerp belicht. Bijna had ik een 10 gegeven, maar wat mij tegenviel was het gemak waarmee Asterix en Obeliks achter de infiltrante aanliepen (zeker Asterix zou het bedrog al eerder opgevallen zijn). dus daarvoor een punt minder. En Sidonia die zichzelf als naaktmodel positioneert op de sofa was ook niet echt nodig. Buiten deze twee mindere punten was het album een genot om te lezen (ondanks de 'oversized' Jerom)
Datumdonderdag 14 november 2019 15:25

Reactie no. 2
NaamHenmii
Leeftijd35
Cijfer7
RecensieEen nogal bizar, maar wel leuk en origineel album. Leest lekker vlot weg en is veel beter dan de matige albums die dit jaar in de normale reeks uitkwamen.
Datummaandag 11 november 2019 15:12

Reactie no. 1
NaamLeo
Leeftijd45
Cijfer7
RecensieEen interessant en dynamisch album en het album is vol van actie en themas:
Willy Vandersteen die meer albums wil uitbrengen en vernieuwen (Wiske sexier, liefdesleven van Sidonia, grappen van Lambik weer uitgeven), de Helden die als filmsterren uitbeelden, Wiske die een oogprobleem heeft en dan naar het verleden gaat en daar weer een schilder die een probleem heeft met zijn model en dan ook nog de Franse striphelden versus de Vlaamse. Men buitelt haast over al deze verschillende verhaallijnen heen maar raakt gek genoeg niet de draad kwijt en dat vind ik wel knap. Hoewel het wel iets rustiger kon (beetje een ADHD is het wel). Is ook wel humoristisch en mooi getekend. Daardoor voor mij een 6.5, afgerond een 7
Datumzaterdag 09 november 2019 23:25