Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Hommage reeks, no. 3


Vorige

Suske en Wiske door Jean-Marc Krings Kort na het verschijnen van het tweede deel in de reeks Suske en Wiske hommages, Boemerang maakte Jean-Marc Krings via zijn Facebook-pagina bekend dat hij de volgende aflevering in de reeks zal tekenen, op een scenario van Zidrou.
De inkleuring van het album wordt verzorgd door Véra Daviet.

Deze derde aflevering van de hommage-reeks heeft een voorgeschiedenis. In 2014 maakte Standaard Uitgeverij in een gezamenlijke verklaring met Les Editions Paquet bekend dat er meerdere nieuwe reeksen met Franstalige uitgaven zouden worden gelanceerd. Eén van die series betrof een hommage-reeks waarvan het eerste deel gemaakt zou worden door Krings en Zidrou.
De grootse plannen welke die dag het licht zagen werden voor het grootste deel niet gerealiseerd. Dit gold ook voor de serie hommages, waardoor de bijdrage van Krings en Zidrou aan het Suske en Wiske-universum beperkt leek te worden tot enkele proefpagina's die in 2014 openbaar werden gemaakt.
De heren krijgen nu bij Standaard Uitgeverij alsnog een kans om hun visie op Suske en Wiske te tonen.

Overigens werd in de plannen van Paquet ook Yann le Pennetier genoemd. Deze auteur kreeg al eerder een herkansing. Hij schreef het scenario voor het eerste hommage-album, Cromimi.Suske en Wiske door Jean-Marc Krings
Scenario Zidrou
Tekenaar Jean-Marc Krings
Inkleuring Véra Daviet
Verschijningsdatum november 2019