Suske en Wiske op het WWW - De Texas Rakkers

Trailer en website online


Datum: 4 maart 2007
Update: 19 maart 2007

Vorig bericht Index
Index
Volgend bericht

Een beeld uit de film De eerste beelden van De Texasrakkers zijn beschikbaar. Producent Skyline Entertainment en animatiestudio CoToon hebben een site voor de film online gezet.
De webpagina die nu op het web te zien is betreft nog niet de definitieve site voor eerste 3D-animatiefilm van Suske en Wiske. Vooralsnog is er alleen een Franstalige versie van de Texasrakkers-site beschikbaar met summiere informatie over de film, inclusief enkele screenshots.

Het voornaamste doel van de site is om in Wallonië interesse te kweken voor deze productie rond de bekende Vlaamse stripfiguren. Met dezelfde bedoeling is ook een korte trailer van de film gemaakt die te bekijken is op de webpagina's van CoToon. In de rubriek Films d'animations zijn een paar filmbeelden en de trailer te vinden.

De film is een coproductie van Vlaanderen, Nederland en Wallonië. De website en trailer zijn speciaal gericht op het Franstalige deel van België omdat de populariteit van Suske en Wiske daar het kleinst is.

Zowel de website als de trailer zijn nog niet definitief maar vooral gemaakt om bekend te maken dat er "iets" gaat gebeuren met Suske en Wiske.
Pas in een later stadium, als de productie van de film verder gevorderd is, zal er ook een Nederlandstalige versie van de website gelanceerd worden.
Er wordt inmiddels hard gewerkt aan een "echte" trailer die sterk zal verschillen van de teaser-trailer die nu beschikbaar is.

Bekijk de trailer


Beelden uit de film