De circusbaron terug in de theaters


De circusbaron In het najaar van 2015, het jaar waarin Suske en Wiske hun 70ste verjaardag vieren, wordt De circusbaron opnieuw op de planken gebracht.
Het Nederlandse productiebedrijf Van Hoorne Entertainment brengt de familiemusical naar het theater. Hierbij wordt samengewerkt met Music Hall, de producent van de oorspronkelijke musical die in 2008 en 2009 te zien was.
De nieuwe versie van De circusbaron wordt volgens planning vanaf oktober 2015 in de theaters opgevoerd.

Met deze voorstelling spreekt Van Hoorne Entertainment een nieuwe doelgroep aan. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar maar zeker ook aansprekend voor oudere kinderen en natuurlijk de grote groep volwassen fans die het duo nog altijd heeft.
Suske & Wiske en de circusbaron heeft alles in zich om dé familiemusical van het volgend seizoen te zijn: een spannend verhaal, humor, spectaculaire acts en fijne muziek die je niet meer uit je hoofd krijgt!

De vrolijke muziek en humor voeren de boventoon in dit spektakel voor de jonge theaterbezoekertjes en hun (groot)ouders. Daarnaast zorgt het productiehuis voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen.
Vele extra's voor en na de show zorgen voor een onvergetelijke middag of avond uit voor het hele gezin. Ook krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet.

Op dinsdag 17 februari 2015 werd het eerste lid van de cast bekend gemaakt. Via een persbericht van de producent werd die dag onthuld dat zanger Ben Cramer in De Circusbaron zal gaan spelen.
Ben Cramer kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 1973 met het lied "De Clown". Daarna schitterde hij in diverse grote musicalproducties waaronder Phantom of the Opera, Aïda en Chess.
Bekijk de pagina met acteursinformatie voor meer gegevens over de cast van deze versie van De circusbaron.

De musical wordt begin 2016 ook weer in Vlaanderen opgevoerd. In deze voorstellingen worden rollen van de 5 hoofdfiguren vertolkt door Vlaamse acteurs.


Bekijk de actuele speellijst op de site van Van Hoorne Entertainment voor een overzicht, inclusief links naar de theaters, van alle voorstellingen die nog gepland staan.