Nederlandse spookjes gezocht


Music Hall jaagt weer op spoken.

In januari begon Music Hall, producent van de nieuwe Suske en Wiske musical, met het zoeken naar spookjes. Die speurtocht is inmiddels afgerond. Voor de Vlaamse voorstellingen van de musical zijn 13 kinderen gevonden die in wisselende bezetting de rollen van spookjes gaan vervullen.

In tegenstelling tot de volwassen acteurs zullen de kinderen die nu zijn geselecteerd niet te zien zijn in de versie van de musical die door Nederland gaat reizen. Voor die reeks voorstellingen, die in september van start gaat, is men op zoek naar Nederlandse kinderen.
Kinderen die graag in de musical willen acteren kunnen zich opgeven voor audities in juli. Hieronder de tekst van de oproep die Music Hall heeft verspreid voor toekomstige spookjes.


Spookjes Music Hall zoekt dringend ondeugende, enthousiaste spookjes (jongens en meisjes) voor haar musicalproductie SUSKE EN WISKE DE SPOKENJAGERS op Tour in NEDERLAND

Om voor een spook(je) in aanmerking te komen moet je:

De audities zullen gehouden worden op 8 en 9 juli!

Indien je het wel ziet zitten om eens een spook te zijn, gelieve dan je kandidatuur, mét foto en telefoonnummer, vóór 4 juli te sturen naar:
MUSIC HALL NV
Auditie Suske & Wiske
T.a.v. Inge Decuypere
Theaterplein 1
2000 AntwerpenVorig bericht
Index
Index

Volgend bericht