Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 122


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 26 juni 2018

Versus, no. 122 Ma Versus 121, die voor een groot deel in het teken stond van Rikki, brengt de redactie als tweede aflevering van 2018 weer een zeer gevarieerd nummer.

De schets die op de cover te zien is werd door Luc Morjaeu getekend voor een heruitgave van "De sputterende spuiter" in de vernieuwde Rode reeks. Het album werd echter nooit gedrukt met deze hertekende plaat.

Oplettende lezers zullen wellicht al eens hebben opgemerkt dat de post bij Suske en Wiske en hun vrienden door de jaren heen vaak door dezelfde bezorger wordt afgeleverd. De lange carrière van deze trouwe beambte wordt nader belicht in het eerste hoofdartikel.
Hoewel deze postbode onversaagd zijn werk blijft doen verschijnt zijn beeltenis, net als die van de hoofdpersonages, steeds minder vaak in de krant. In een artikel over de teloorgang van Suske en Wiske als krantenstrip wordt duidelijk dat het fenomeen vervolgstrips in de krant steeds meer terrein verliest.

De redactie van Versus sprak ook met Conz, scenarist van het tweede hommagealbum, getiteld "Boemerang" dat in november 2018 zal verschijnen.
De pagina's uit het verhaal die bij dit interview werden afgedrukt waren al in primeur te zien op de Fandag die op 8 april in Nieuwegein werd gehouden.

De vaste rubrieken boordevol nieuwtjes en nadere informatie over Suske en Wiske completeren deze Versus.

Een overzicht van de belangrijkste rubrieken en artikelen:Interview met Rikki