Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 70


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 23 juni 2005

Versus, no. 70 Het 60-jarig jubileum van Suske en Wiske komt in deze aflevering van Versus aan bod door beschrijvingen van diverse activiteiten en tentoonstellingen in dit jubeljaar.
Ook worden de winnaars bekend gemaakt van een ontwerpwedstrijd rond 60 jaar Suske en Wiske. De winnende tekeningen zijn ook te zien op de website van de Fanclub en zullen worden opgenomen in het jubileumboek dat in december verschijnt.

Een terugblik op de Fanclubdag die op 10 april in Nieuwegein werd gehouden vormt de opening van dit nummer. De nieuwe Studio Vandersteen is te zien op de foto's waarmee het artikel is ge´llustreerd. Een aantal pagina's verderop is ook de fotostrip van Studio Vandersteen te zien waarop het team zichzelf presenteert.

Klaas Rigterink laat in de volgende aflevering van zijn serie artikelen over de "radiostrips" van Veronica alle acteurs die een rol speelden in "Het hondenparadijs" en enkele andere medewerkers de revue passeren.
Opmerkelijk is het artikel over een in Turkijke verschenen illegaal verhaal van Kuifje waarin Lambik ook een rol blijkt te spelen.

De vaste column in het blad wordt vanaf dit nummer verzorgd door Peter Van Gucht en Luc Morjaeu. In hun eerste bijdrage laten de heren Lambik aan het woord in een fictief vraaggesprek over de recente nieuwsberichten rond (Studio) Vandersteen.

Een overzicht van de belangrijkste artikelen: