Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 71


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 15 september 2005

Versus, no. 71 In de derde aflevering van de reeks artikelen over de Suske en Wiske-hoorspelen van Veronica neemt Klaas Rigterink de verschillen tussen het album en de radioversie van De Kwakstralen onder de loep.
De Fanclub blikt alvast vooruit naar de Ledendag die op 27 november in Udenhout wordt gehouden. Op deze dag zullen o.a. Studio Vandersteen en een aantal hoorspelacteurs aanwezig zijn.

In de rubriek Nuttig nieuws wordt een pagina besteed aan de biografie en portfolio van Paul Geerts die in het najaar van 2005 zullen verschijnen. Verder wordt aandacht besteed aan de albums die in de komende maanden worden uitgegeven, de plannen voor een Suske en Wiske tekenfilm en de toekomstige website van Studio Vandersteen.

Hoofdredacteur Sebastiaan van Zoelen schreef een artikel over het album Witte zwanen zwarte zwanen waarin vooral de achtergronden bij dit verhaal (de Zaanstreek, Albert Heijn etc.) uitgebreid aan de orde komen.
De serie Wist u dat ...? biedt dit keer een overzicht van de verjaardagen van Wiske, Jerom, Sidonia en Lambik die in de verhalen zijn gevierd.

Peter Van Gucht en Luc Morjaeu schreven een tweede column voor het Fanclubblad. De nieuwe tekenaar van Suske en Wiske moet het momenteel rustig aan doen i.v.m. rugproblemen en die kwetsuur lijkt de aanleiding te vormen voor het stukje dat de twee kopmannen van de vernieuwde Studio hebben geschreven.

Een overzicht van de belangrijkste artikelen: