Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 68


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 15 december 2004

Versus, no. 68 Voorzitter Andries Feenstra opent het laatste nummer van 2004 met een terugblik op de Ledendag die op 14 november in Zoetermeer werd gehouden. Hierbij uiteraard ook aandacht voor de presentatie van De razende rentmeester die op die dag plaatsvond.
Klaas Rigterink ontdekte weer een aantal hoorspelen die in 1963 en 1964 door de KRO werden uitgezonden. Na de beschrijving in Versus no. 50 en 51 van de eerdere hoorspelen die in het programma De douche te beluisteren waren wordt deze serie artikelen nu uitgebreid met deze nieuw gevonden radiostrips.
Een aparte pagina is gewijd aan de activiteiten die in 2005 plaats zullen vinden ter gelegenheid van 60 jaar Suske en Wiske.
Opnieuw is er een artikel uit de oude doos opgenomen. Dit keer betreft het een interview met Willy Vandersteen dat oorspronkelijk verscheen in het weekblad Kuifje van 24 november 1949. In tegenstelling tot het artikel uit de Patskrant in Versus no. 67 is dit oude interview niet opgenomen in de rubriek "Terug naar toen".
In het laatste artikel in dit nummer wordt een blik geworpen op de Suske en Wiske-verhalen die in Portugal zijn verschenen.

Een overzicht van de belangrijkste artikelen: