Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 76


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 16 december 2006

Versus, no. 76 De laatste Versus van 2006 bevat weer een gevarieerd aanbod aan artikelen.
Er wordt in woord en beeld terug geblikt op de Suske en Wiske dag in Enkhuizen en de ledendag te Houten.
Sebastiaan van Zoelen verdiepte zich in de achtergronden van De Nachtwachtbrigade, een verhaal dat is ge´llustreerd met een flink aantal afbeeldingen uit het werk van Rembrandt.

Vaste medewerker Klaas Rigterink besteed dit keer aandacht aan de strip Scribbly, waarin Jerom enige tijd geleden een gastrol vervulde en fanclublid Wim Sloep geeft een toelichting bij het speciaal voor Almere gemaakt album De Weerwaterman.

In zijn column vertelt Peter Van Gucht dat hij in zijn jonge jaren eens een brief van Willy Vandersteen heeft gekregen. Dit schrijven was een reactie van de oude meester op een tekening die Peter naar hem toe had gestuurd.

Zoals altijd bevat het nummer ook weer diverse korte berichten waarin veel nieuwtjes worden behandeld. Opvallende punten hierbij zijn de nieuwe actie van Fruitmasters in 2007 (kommen), nieuwe beeldjes van Parastone en de onthulling van de titel van de nieuwe Suske en Wiske musical: De circusbaron.
Het nummer wordt op de achterzijde afgesloten met een reclamestrip voor de stripposter van het verhaal Toffe Tiko die in 1976 door Zip is uitgebracht.

Een overzicht van de belangrijkste artikelen:Reclame voor 'Toffe Tiko'