Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 77


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 12 april 2007

Versus, no. 77 In 2007 bestaat De Fameuze Fanclub 20 jaar. Het jubileum wordt gevierd met een speciale editie van de Fanclubdag in het Ouwehands Dierenpark te Rhenen. De eerste pagina's van deze Versus geven een overzicht van de activiteiten die op deze dag worden georganiseerd en de uitgaven die zullen verschijnen.

In het nummer zijn dit keer twee artikelen van Klaas Rigterink opgenomen. Zijn serie over de tram in de verhalen van Suske en Wiske wordt afgesloten met een derde aflevering. Daarnaast geeft hij een zeer uitgebreid overzicht van alle versies van "de levende toren" die in de loop der jaren zijn verschenen.
Dit laatste artikel is waarschijnlijk afgerond voordat deel 10 van Klein Suske en Wiske verscheen. Klaas noemt namelijk nog niet de variant op de levende toren die op de achterzijde van dit album voor het eerst te zien is.

In de reeks herdrukken van artikelen die in de loop der tijd over de geestelijke vader van Suske en Wiske zijn verschenen in allerlei media is een interview met Willy Vandersteen en Paul Geerts opgenomen dat oorspronkelijk verscheen in het Topics Magazine naar aanleiding van het verschijnen van Het Delta duel.

Uiteraard zijn er ook weer veel korte nieuwsberichten waarin o.a. wordt gemeld dat er een serie pocketuitgaven wordt gestart waarin steeds 3 verhalen van Suske en Wiske zijn opgenomen, en dat leden van de boekenclub ECI het album De primitieve paljassen cadeau krijgen.

Een overzicht van de belangrijkste artikelen:Reclamestripje van Lekturama op de achterzijde van Versus'