Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 91


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 14 september 2010

Versus, no. 91 Een dag nadat Willy Vandersteen uitgebreid in het nieuws kwam omdat de resultaten van het onderzoek naar zijn oorlogsverleden werd bekend gemaakt viel Versus 91 bij de leden van de Fameuze Fanclub op de mat.
De bekendmaking kwam te laat om nog in dit nummer te worden opgenomen, maar er is wel extra aandacht voor de geestelijke vader van Suske en Wiske. Omdat het op 28 augustus 20 jaar geleden was dat de stripmaker overleed zijn in de rubriek Terug naar toen twee pagina's opgenomen die in het teken staan van zijn dood. De rubriek toont rouwadvertenties uit een aantal kranten die in augustus 1990 verschenen, en herdenkingstekeningen van collega-striptekenaars die verschenen in Het Nieuwsblad.

Het tweede en laatste deel van het artikel van Klaas Rigterink over veranderingen in de maatschappij door de jaren heen beslaat een groot deel van dit fanclubblad.
Kortere items zijn o.a. gewijd aan het Brabants Stripspektakel, dat mogelijk zijn laatste editie heeft beleefd, de Kids special rond Junior Suske en Wiske en de column van Luc Morjaeu en Peter Van Gucht.

Een overzicht van de belangrijkste artikelen:In Memoriam Willy Vandersteen op achterzijde Versus 91