Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 90


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 17 juni 2010

Versus, no. 90 De Fameuze Fanclub staat in deze aflevering van haar clubblad uitgebreid stil bij het 65-jarig jubileum van Suske en Wiske. Op een aparte pagina aan het begin van het nummer wordt een aantal activiteiten en uitgaven van het jubileumjaar al even kort genoemd. Veel uitgebreider komen deze onderwerpen aan bod in de rubriek Nuttig nieuws. Opvallende berichten die hier aan bod komen zijn o.a.:

Klaas Rigterink neemt het veranderende tijdsbeeld in de reeks onder de loep. In het eerste deel van zijn uitgebreide artikel behandelt hij de jaren vanaf 1945 t/m eind jaren '70.
Ook Peter Van Gucht en Luc Morjaeu hebben het in hun column over het jubileum, waarbij ze beiden op eigen wijze laten merken dat ze de stripfiguren niet ouder willen zien worden.

Naast de tekstbijdragen bevat dit nummer ook diverse strips. Een aantal daarvan verschijnt in een nieuwe rubriek voor de jongere fans: Junior Suske en Wiske Kids special. Daarnaast zijn ook drie gags van De familie Snoek opgenomen die Eric De Rop in de jaren '70 maakte voor TV Expres. Op de achterzijde van het tijdschrift is een gag van De vrolijke bengels afgedrukt.

Een overzicht van de belangrijkste artikelen:Gag De vrolijke bengels op achterzijde Versus 90