Amoras, deel 4

Lezers-recensies

deel 4: Lambik


Vorige Index
Index
Volgende

Wat vinden de lezers van dit verhaal?

Op deze pagina worden de meningen van de lezers over Amoras, deel 4 verzameld. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de hier verzamelde commentaren via dit formulier.


Gemiddeld cijfer 8,25

Reactie no. 4
NaamRemco
Leeftijd48
Cijfer8
RecensieIn deze episode gaat het meer om Lambik wat de titel aangeeft, hij is niet de Lambik uit de Blauwe Reeks maar een mooie combinatie van onnozelheid en heldhaftigheid. Met name zijn tocht intrigeert, zeker als die aan het eind door de verrotte Jerusalem wordt verstoord. Ik kan niet geloven dat Wiske gelooft dat Lambik haar Jerusalem verkracht zou hebben. Daar is hun geschiedenis te groot voor.
Aspecten als Sidonia, Scahnnulleke en Achiel worden hier interessant.
Datumwoensdag 03 juni 2020 10:09

Reactie no. 3
NaamAlbert
Leeftijd35
Cijfer9
RecensieElk album bouwt de spanning alleen maar meer op, mooie tekeningen en actie in dit album. Amoras is een gedurfde maar geslaagde reeks, naar mijn mening.
Datumwoensdag 27 mei 2015 19:05

Reactie no. 2
NaamAMORAS/J.ROM Liefhebber
Leeftijd27
Cijfer8
RecensieWeer een goed uitgewerkt verhaal, maar ik vond het vorige deel iets beter. Lambik is duidelijk niet de held uit de blauwe reeks, of zoald Jerom zij in deel 1 : Bik voddevent.
Op naar deel 5 Wiske.
Datumvrijdag 28 november 2014 11:16

Reactie no. 1
NaamHenmii
Leeftijd30
Cijfer8
RecensieBeter dan het vorige deel. Veel actie, prachtige tekeningen. Ik had alleen met Lambik meer humor verwacht, maar er waren zeker komische momenten. Ook leuk om te zien dat Lambiks avonturen paralellen vertoonde met Suske's belevenissen in het eerste album.
Datumvrijdag 31 oktober 2014 02:36