Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 117


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 28 maart 2017

Versus, no. 117 De tekening op de voorzijde van het magazine toont Suske en Wiske zoals ze voorkomen op het omslag van het laatste album van het stripduo dat zal verschijnen vóór de vernieuwingen die in mei zullen worden ingevoerd. Het plaatje is afkomstig van het speciale album De zorgzoekers, dat eind april wordt verspreid onder personeelsleden en klanten van Solidariteit voor het Gezin. Meer informatie over deze uitgave is te vinden in de rubriek Alle aankondigingen.

De nog altijd strikt geheim gehouden veranderingen in de albums zorgen voor een afwijkende invulling van de rubrieken van Peter Van Gucht en Luc Morjaeu.
De scenarist schrijft helemaal niet over Suske en Wiske maar vertelt over zijn eigen teken- en schildercarrière. Luc toont dit keer geen schetsen voor komende avonturen maar haalt enkele illustraties boven tafel die hij maakte voor eerdere verhalen.

Klaas Rigterink belicht de verschillen in de diverse edities van De IJzeren Schelvis.
Naar aanleiding van het nieuwste ledenbeeldje, een portret van operazangers Carmencita Falasol, beschrijft Niels van der Made de optredens van Sidonia's nicht in de Suske en Wiske-geschiedenis.

De geheimhouding rond de komende avonturen verhindert ook een preview op het volgende deel dat in de reguliere reeks zal verschijnen. In plaats hiervan werden drie stroken uit De groene splinter afgedrukt zoals deze zullen verschijnen in het vierde deel van de nieuwe reeks Suske en Wiske Classics.

Een overzicht van de belangrijkste rubrieken en artikelen:Carmencita Falasol Achterkaft Versus 117