Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 93


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 9 april 2011

Versus, no. 93 Zoals gebruikelijk wordt in de eerste Versus die verschijnt na de fanclubdag, in woord en beeld, een korte impressie gegeven van het verloop van die dag.
Na het openingsartikel en enkele bestuurlijke berichten geeft Erik Strijbos een overzicht van de verschillende uitgaven die bestaan van De grappen van Lambik. Een zeer gedetailleerd overzicht van al die grappen is door Erik en Jack Moonen gepubliceerd in een digitale lijst die door iedereen op het internet geraadpleegd kan worden.

Peter Van Gucht en Luc Morjaeu gaan in hun column in op het kapsel van Wiske, dat in de recente albums regelmatig wisselt.
Bij een vooruitblik op het komende album Het lijdende Leiden zijn diverse schetsen van Morjaeu te zien die hij voor dit historische verhaal heeft gemaakt.

Op twee pagina's wordt aandacht besteed aan de tentoonstelling De tomeloze tijdreizigers.
Het laatste artikel van dit nummer is het eerste deel van een overzicht dat Ivo Schimmel heeft gemaakt van "personages die geheel of gedeeltelijk niet tot het (gewone) menselijke ras behoren". Voorbeelden van dit soort figuren zijn de zilveren bok uit De bokkerijders en de geest van Pro-Pagandex uit De mottenvanger.

Een overzicht van de belangrijkste artikelen:Gag van De vrolijke bengels op achterzijde Versus 93