Amoras

Deel 3: Krimson


Vorige Overzicht
Overzicht
Volgende

1e druk: 7 mei 2014

Amoras, no. 3 De publiciteitscampagne voor het derde deel in de Amoras-reeks ging van start op woensdag 19 maart 2014. Op die dag werd via de officiële Facebook-pagina voor de serie de coverschets voor het album bekend gemaakt.
Een uitgewerkte versie van het omslag werd via hetzelfde medium onthuld op vrijdag 21 maart.
De definitieve cover, waarop het glas in lood raam met de afbeelding van Jérusalem is gewijzigd, werd uiteindelijk bekend gemaakt op dinsdag 25 maart.

Charel Cambré toonde enkele dagen later op zijn eigen Facebook-account nog een alternatieve schets voor de cover. Hoewel de opzet van die tekening heel anders is, zijn ook in deze versie Krimson en Jérusalem te zien.

De synopsis van het verhaal luidt:
Suske zint op wraak: Krimson moet boeten, hij heeft zíjn Wiske vermoord. Samen met Jérusalem trekt hij op oorlogspad. Intussen achterhaalt Krimson het grote geheim van Jérusalem. Haar duistere kant intrigeert hem en hij moet en zal haar in handen krijgen - maar eerst moet hij van dat irritante Suske verlost zijn… En Jérusalem? Die weet heel erg goed waar ze mee bezig is…Coverschets Amoras, no. 3 Coverschets Amoras, no. 3 Voorlopige cover Amoras, no. 3 Pagina uit het album