De kronieken van Amoras

Deel 4: Gardavu!


Vorige Overzicht
Overzicht
Volgende

1e druk deel 4: 15 mei 2019

Gardavu! Na de trilogie De zaak Krimson wordt het concept van de reeks gewijzigd. Vanaf deel 4 bevat elke aflevering een afgerond verhaal.

Op 19 oktober 2018 schreef Charel Cambré op zijn Facebook pagina dat het werk aan het volgende Amoras-deel was begonnen. Hierbij toonde hij ook de schets voor een pagina waarop onder meer Theofiel Boemerang valt te zien.
De kreet "Gardavu!" kennen de fans al sinds 1947 als een uitspraak die vaak wordt gebezigd door de Zwarte Madam. Deze dame duikt dan ook op in dit verhaal.

De Zwarte Madam is terug en deze keer wil ze au sérieux genomen worden. Met haar theatershow doet ze mensen griezelen en gruwen, maar dat levert niet het verhoopte succes. Ondertussen vindt Theofiel Boemerang een afgedankte robot bij het grofvuil en vanaf dan gaan de poppen aan het dansen. Sidonia belandt in de gevangenis, de shoarmazaak waar Suske en Wiske een broodje eten vliegt de lucht in en Jerom en Lambik moeten alles uit de kast halen om een ontvoering te voorkomen. Maar de grote finale zal zich in het theater afspelen. Daar wacht de Zwarte Madam die zich wil wreken om alle onrecht dat haar is aangedaan.Schetspagina voor Gardavu!
Titel Gardavu!
Verschijningsdatum 15 mei 2019
Uitvoering Softcover
Prijs € 7,99
ISBN 9789002267734
Aantal pagina's 56Gardavoe