Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 106


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 24 juni 2014

Versus, no. 106 In het voorwoord van deze Versus-aflevering licht Peter van der Knoop toe waarom sinds het vorige nummer een nieuwe slogan op de cover prijkt. Met "De wereld van Suske en Wiske" wordt aangegeven dat niet alleen aandacht wordt besteed aan de klassieke reeks, maar ook aan de diverse nevenreeksen en de mensen die ermee te maken hebben.

Klaas Rigterink sluit zijn serie over snoep en Suske en Wiske af met een uitgebreide blik op De suikerslaven.
Morjaeu en Van Gucht vertellen in hun column over de manier waarop zij aan de reeks werken. Hierbij lichten ze ook al een tipje van de sluier op omtrent toekomstige verhalen als Sterrenrood en het, nog titelloze, verhaal dat daar op zal volgen.

Een zestal pagina's is ingeruimd voor de herdruk van een interview met Willy Vandersteen dat in 1962 in het weekblad De Post verscheen. Tekst en afbeeldingen geven een interessant beeld van het werk van de tekenaar tot dan toe en de manier waarop daar toe naar werd gekeken.

Na de primeur met De zwarte tulp wordt ook in dit nummer weer een preview van een nieuw verhaal gegeven. In dit geval betreft het de eerste twee pagina's uit Het gebroken dorp.

Een overzicht van de belangrijkste rubrieken en artikelen:Het gebroken dorp'