Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske op het WWW
Suske en Wiske

Sterrenrood


Vorige Index
Index
Volgende

Rode reeks no. 328 (1e druk: 9 december 2014)

Sterrenrood Tijdens een bezoek aan het Red Star Line museum, te Antwerpen, vertelt Sidonia hoe haar groottante Wiske op jonge leeftijd alleen naar New York werd gestuurd. Daar beleeft ze een adembenemend avontuur. Ze ontmoet er Cuzke, zoon van de Poolse immigrante Zydonya. Samen nemen ze het op tegen een stel meedogenloze diamantsmokkelaars. Wiske wordt beroofd en tenslotte met de dood bedreigd! Maar zelfs de gevaarlijkste stormen krijgen haar niet klein.

De cover voor het album die in de aankondigingsfolder van Standaard Uitgeverij werd getoond werd niet gebruikt voor het definitieve album.
Op maandag 8 september schreef Luc Morjaeu op zijn Facebook-pagina "De cover van Sterrenrood wordt (helemaal) anders, maar blijft toch ook een beetje hetzelfde. De scènes met S&W gekleed als clowns zitten niet meer in het verhaal."
Ruim een week later, op 16 september, toonde Morjaeu op Facebook de schets voor de definitieve cover.


Oorspronkelijke cover Sterrenrood Aankondiging Schets definitieve cover SterrenroodOp zoek naar dit album? Zowel de softcover versie als de luxe editie is te koop bij de Suske en Wiske webwinkel Stripfan.nl Bestel dit album bij Stripfan.nl .