Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 80


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 12 december 2007

Versus, no. 80 Zoals gebruikelijk wordt in de laatste Versus van het jaar terug geblikt op de in november gehouden ledendag, dit maal weer te Udenhout. Op die dag werd ook het gepresenteerd dat de leden in 2008 zullen ontvangen. Fons van Dommelen maakte dit keer een portret van Krimson, met kleding die hij draagt in De regenboogprinses.
De aartsvijand van Suske en Wiske zal centraal staan tijdens de Fanclubdag die op 13 april 2008 in Nieuwegein wordt gehouden. Naast het beeldje zal dan ook een trilogie worden uitgegeven waarin Krimson centraal staat.

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van de Fanclub is een speciale prijsvraag in het blad opgenomen, waarmee grote prijzen te winnen zijn.

Het laatste deel van de serie artikelen over piraten werd dit keer verzorgd door Sebastiaan van Zoelen en Klaas Rigterink. Sebastiaan gaat in op de achtergronden bij De kaperkoters, terwijl Klaas De komieke Coco onder de loep nam.
Inge van den Hul belicht de overeenkomsten tussen de vermommingen van Sidonie in De krasse Kroko en Bibbergoud.
In zijn column vertelt Peter Van Gucht over het gevoel dat hij als kind had bij het lezen van Suske en Wiske-albums.

Als afsluiting van het 80e fanclubblad is het stripje Suske en Wiske in Revonia afgedrukt, een reclamestrip voor Lecturama.

Een overzicht van de belangrijkste artikelen:Stripje op achterzijde Versus 80