Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 96


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 7 december 2011

Versus, no. 96 Een kort artikel over de eind oktober gehouden Ledendag, geïllustreerd met een aantal foto's, vormt de aftrap van de laatste Versus uit 2011.
De reeks artikelen van Klaas Rigterink over de Suske en Wiske Stripspecials wordt afgesloten. Na een beschrijving van de laatste drie nummers van dit tijdschrift staat de auteur ook nog even stil bij de opvolger van de Stripspecial, Het Suske en Wiske Weekblad.

De "column" van Van Gucht en Morjaeu bestaat dit keer uit een aantal korte berichtjes waarin de heren van gedachten wisselen over de digitale verschijningsvorm van Suske en Wiske op de iPad en andere mobiele apparaten.

Op twee pagina's wordt de Fanclubdag van 2012 aangekondigd. Ter gelegenheid van het feit dat deze dag al voor de 25e keer wordt gehouden is gekozen voor een speciale lokatie. Als plaats voor het evenement is gekozen voor het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Het afsluitende artikel van deze Versus werd geschreven door Joep Steegmans. Hij staat stil bij de achtergronden van Het gouden paard. De bronnen die Vandersteen heeft gebruikt voor het maken van dit verhaal en de manier waarop deze zijn verwerkt in de strip worden uitgebreid onder de loep genomen.

Een overzicht van de belangrijkste artikelen:Gag van De vrolijke bengels op achterzijde Versus 96