Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 98


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 8 juni 2012

Versus, no. 98 De tweede aflevering van Versus die verschijnt in het jubileumjaar begint met een foto-impressie waarmee wordt teruggeblik op de 25e Fanclubdag, gehouden in het Spoorwegmuseum te Utrecht.
Naar aanleiding van het jublileum tekende Paul Geerts een zelfportret waarmee hij de Fanclub feliciteert met haar 25-jarig bestaan. Tevens bedankt hij de fans voor hun trouw aan Suske en Wiske.
In de serie interviews met leden van het eerste uur komt Jack Moonen aan bod. Het eerste lid van de club, buiten de familie Feenstra, komt niet alleen aan het woord. Ook diverse suske en Wiske-tekeningen die hij zelf maakte worden getoond. Bovendien is er kort aandacht voor zijn optreden als de profeet Nenoom in De laatste vloek.

De column van de beide leiders van Studio Vandersteen is dit maal in de vorm van een interview opgesteld. Tekenaar Luc Morjaeu wordt ondervraagd door scenarist Peter Van Gucht.

Het grootste artikel in dit nummer werd geschreven door Klaas Rigterink. De meest productieve schrijver voor Versus laat zijn licht schijnen op de historische achtergronden bij Het lijdende Leiden.

Een overzicht van de belangrijkste artikelen:Felicitatie van Paul Geerts Gastrol Jack Moonen in 'De laatste vloek' Fragment uit 'Het Spaanse spook' op achterzijde Versus 98