Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 109


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 31 maart 2015

Versus, no. 109 De vast column van Peter Van Gucht en de pas recent geïntroduceerde rubriek "Op de tekentafel van Luc Morjaeu" ontbreken in dit nummer.
De beide makers van de Suske en Wiske verhalen komen echter uitgebreid aan bod in een lang interview. Aanleiding voor het vraaggesprek is het feit dat Morjaeu en Van Gucht inmiddels alweer 10 jaar aan het roer staan van de avonturen van het beroemde stripduo.
De heren worden aan de tand gevoeld aan de hand van hun albums, waarbij er uit elk jaar van hun samenwerking 1 verhaal is uitgekozen.

Op twee pagina's wordt het programma van de Fanclubdag op 19 april gepresenteerd. Op deze dag zullen niet alleen de makers van de reguliere serie maar ook de tekenaars van de nevenreeksen Junior Suske en Wiske, J.ROM en Amoras aanwezig zijn.

Op de pagina's Uit de oude doos dit keer een artikel uit 1958 over De rammelende rally en een originele tekening van Jerom door Willy Vandersteen.

In het korte nieuws wordt onder meer twee keer aandacht besteed aan exclusieve beelden van Tardioli-Cauwenberghs waarvan de eerste in 2015 zullen verschijnen.

De rubriek Alle aankondigingen wordt afgesloten met de synopsis van De fabuleuze Freak.

De laatste pagina is gereserveerd voor een in memoriam van Sylvan Feenstra. Samen met zijn moeder Els legde Sylvan in 1987 de basis voor De Fameuze Fanclub.
Op 7 februari 2015 overleed hij, nog maar 43 jaar oud, aan de gevolgen van kanker.

Een overzicht van de belangrijkste rubrieken en artikelen:Interview Morjaeu en Van Gucht'