Suske en Wiske op het WWW - Versus

Versus no. 110


Vorige Index
Index
Volgende

Verschenen op 23 juni 2015

Versus, no. 110 In de vaste Versus-rubrieken met korte nieuwsfeiten wordt veel aandacht besteed aan activiteiten en uitgaven in het teken van 70 jaar Suske en Wiske.
Onder meer De Zinderende Zomertour, de album-reeks van Het Laatste Nieuws en de gekozen verhalen voor de bundeling De beste 5 worden nader toegelicht.

Klaas Rigterink voltooit zijn artikel over de eerste Wereldoorlog met een verdere analyse van Het schrikkelspook en De kattige kat.
De Fameuze Fanclub was aanwezig bij de onthulling van het levensgrote beeld van Lambik en de Zwarte Kat van Tardioli-Cauwenberghs te Brussel. Niels van der Made interviewde de onwerper, Alessandro Tardioli en dook in de legenden rond Lange Wapper en zijn kompanen.

Op de tekentafel van Luc Morjaeu liggen dit keer schetsen voor hertekende covers die hij maakte voor de uitgaven van Het Laatste Nieuws. Daarnaast wordt ook een tekening getoond die hij maakte voor het Aspergefestival te Puurs, die op 24 juni 2015 zal worden geveild voor het goede doel.
Peter Van Gucht vertelt in zijn column over de wijze waarop hij inspiratie opdoet voor nieuwe verhalen.

De preview van het nieuwe album toont ditmaal enkele pagina's uit Sooi en Sientje. In tegenstelling tot voorgaande afleveringen van deze rubriek wordt nu niet de start van het verhaal afgedrukt, maar pagina's 4 en 5. Op deze stroken zijn de titelfiguren van album 331 in actie te zien.

Een overzicht van de belangrijkste rubrieken en artikelen:Lambik en de Zwarte Kat'